rts soft
 
   
   
  WEBSITE TEMPLATES
Template-uri, flash template-uri

rts soft pune la dispozitie contacost şablon de website-uri (template-uri), flash template-uri şi alte produse care sunt gata făcute de specialisti nostri, care pot fi utilizate ca bază pentru website-ul dvs. rapid si de calitate.

Site-ul nostru de web templates, flash template-uri şi toate celelalte produse sunt complet personalizabil şi gata de a fi folosite pentru a realiza un website de cea mai buna calitate.

Noi, cei de la rts soft iti putem pune la cerere si suport de web hosting pentru website-ul tau la cele mai mici preturi si de calitate superioara.HOME »TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE.
TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE .

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de RTS TELECOM. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a RTS TELECOM. Copyright RTS TELECOM S.R.L. Toate drepturile sunt rezervate.

. RTS TELECOM poate culege si stoca date despre persoanele care viziteaza acest website si care voluntar furnizeaza aceste informatii, prin intermediul procedurii de inregistrare a mesajelor online. De asemenea, RTS TELECOM poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact (email, telefon..etc). Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa office [at] rtsnet.ro .

. RTS TELECOM nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers (link-uri), fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de RTS TELECOM.

. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui RTS TELECOM sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de RTS TELECOM sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office [at] rtsnet.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz RTS TELECOM nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca RTS TELECOM a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

. RTS TELECOM isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

. Date de contact pentru orice informatii referitoare la acest Site utilizatorii pot contacta serviciul clienti al RTS TELECOM , la numarul: 0724 434421 sau sa trimita un e-mail la adresa: contact [at] rtsnet.ro.

RTSoft:
call center - 0724 434421
                  07
office - office [@] rtssoft.ro
tehnic - support [@] rtssoft.ro
vanzari - vanzari [@] rtssoft.ro
RTS Telecom:
call center - 0724 434421
                  07
office - office [@] rtsnet.ro
tehnic - tehnic [@] rtsnet.ro
web - webmaster [@] rtsnet.ro
Legaturi:
Internet - RTS Telecom
Web hosting - rtshost
copyright 2008 - 2019 by www.rtssoft.ro
termeni si conditii de utilizare
Designed by RTS Soft - Marca a Grupului RTS Telecom
Website gazduit de RTSHOST